Hem

Familjedaghemmet

Skogsbarnet

Mitt namn är Maja, 32 år och arbetar i familjedaghemmet Skogsbarnet. Vi håller till i Smara strax utanför Edsbro. Jag är kreativ, positiv och medveten. I vår verksamhet tar vi tillvara och uppmuntrar barnens unika personligheter och egenskaper. Vi är en liten barngrupp vilket ger varje barn möjlighet att utvecklas i sin egen takt. Vi serverar i stor utsträckning ekologisk mat som är lagad från grunden. Vårt material och våra leksaker är till största del giftminimerade. Vi har fokus på vår miljö och hur vi kan värna om den. Vi tillbringar mycket tid utomhus på vår härliga tomt eller i närområdet där det finns mycket att upptäcka.

Vi tar emot barn mellan 1-5 år och håller öppet mellan 06.00-18.00. Mina egna barn är 1 och 3 år.

Information

Om familjedaghemmet

Öppettider

06.00-18.00 (Mån-Fre)

Husdjur

Det finns hundar i hemmet, kaniner utomhus

Ansök om plats

Via kommunen

Lokal / Hem

Verksamheten bedrivs i hemmet.

Inriktning

Mycket utomhusvistelse och inspiration från Montessoripedagogiken

Verksamheten

Mål och visioner

Mitt mål med verksamheten att varje barn ges möjlighet att utvecklas i sin egen takt efter barnets potential och intresse. Jag vill ge barnen en trygg och hemmalik miljö, där vi vistas mycket utomhus. Här får barnen vistas i en liten barngrupp där varje individs behov kan tillgodoses och där barnen får möjlighet att skapa nära relationer till varandra och mig som pedagog. 

Bilder från verksamheten

Bildgalleri

Om mig

Maja Lovetass

Jag heter Maja och bor tillsammans med min familj i Smara, strax utanför Edsbro. Vi har nära till skog, sjö och vackra naturområden. Jag har själv två egna barn och innan jag startade familjedaghemmet Skogsbarnet hade jag tidigare erfarenheter från förskola, fritidshem och grundskola.

Kontakt

Har du några frågor?

Kontakta mig

Adress
Pellesbergsvägen 10
762 97 Edsbro

VISA KARTA

Telefon
072-250 47 97

E-post
majalovetass@gmail.com

Huvudman
Olle Hallin, 070-792 09 33
olle.hallin@cforetaget.se

Klagomålshantering
Länk